Benieuwd naar de ervaringen van mijn eerdere klanten?
Lees hier enkele reviews over Monique Kamphorst van Monique Hypotheekadvies.

Benieuwd naar de ervaringen van mijn eerdere klanten?
Lees hier enkele reviews over Monique Kamphorst van Monique Hypotheekadvies.

REVIEWS

Monique heeft me twee keer fantastisch geholpen met het afsluiten van een hypotheek. Ze is tijdens het hele proces erg betrokken en handelt adequaat, waardoor ik beide keren zorgeloos kon vertrouwen op haar expertise.

Monique heeft ons prettig en snel geholpen aan een passend hypotheekadvies en dus de juiste hypotheek. We zouden haar aan iedereen aanbevelen, ze handelt snel en met veel kennis. Dank voor de goede service.

Monique hielp ons met het oversluiten van onze hypotheek. Met haar scherpe blik op de markt bracht zij nieuwe kansen bij ons onder de aandacht en zij heeft ons van a tot z begeleid in het maximaal benutten van die kansen. Geen vraag was te veel, zo zorgde ze ervoor dat wij volledig begrepen wat we aangingen. Wij zijn heel dankbaar voor zo’n warme persoonlijkheid die ons in deze rare tijden door dit traject heen trok! Hypotheekadvies nodig? Bel Monique!

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Monique. Met haar kennis, persoonlijke aanpak en goede bereikbaarheid hebben wij in een korte tijd een goede hypotheek gevonden. Monique heeft altijd tijd voor ons gehad (ook buiten kantoor uren) en ons van veel advies voorzien. Wij zouden haar ten harte aanraden als financieel adviseur en in de toekomst zullen wij dan ook zeker weer met haar samenwerken.

© Copyright 2023 - Monique Hypotheekadvies - Realisatie website: JoStudio